Professioneel verzorgen van dieren

Met de hulp van JVH uit Oud-Turnhout worden uw dieren mee gezond gehouden. Heeft u nood aan extra hulp bij het verzorgen van dieren of moet iemand inspringen tijdens uw afwezigheid om de beesten op uw boerderij in goede conditie te houden, dan vraagt u het aan JVH.

Op uw bedrijf

JVH is een ervaren landbouwer die bij u in het bedrijf of op de veehouderij langskomt om voor de meest diverse dieren te zorgen. Varkens, geiten, kalveren,… we willen allemaal dat de dieren in de beste omstandigheden kunnen opgroeien. Daarom komt JVH met kwaliteitsproducten langs om de dieren in de watten te leggen.

Gezond

U kan voor verschillende diensten rekenen op JVH als het aankomt op het verzorgen van dieren. Vanuit Oud-Turnhout komt de zaak naar u toe om de ideale leefomstandigheden voor de dieren te doen ontstaan. Verder wordt de verzorging onder andere toegespitst op het geven van kwaliteitsvoeding of het opsporen van ziektes om de dieren snel te laten genezen. 

Contact

Plan meteen een afspraak met JVH om uw dieren optimaal te verzorgen. De zaakvoerder komt graag bij u langs om de nodige richtlijnen te bespreken.