Zaaien en oogsten van teelt met kennis van zaken

Huur de handige diensten op uw akkers in van landbouwer JVH uit Oud-Turnhout. Om u te ontlasten of om de taken over te nemen, zal u zich geen zorgen meer moeten maken over uw landbouwgronden. Van het zaaien tot het oogsten van de teelt, u heeft de ideale partner gevonden.

Zaaien

Voor er kan geoogst worden, heeft u uiteraard nood aan geschikte landbouwgronden. Laat het in orde brengen van deze gronden gerust over aan JVH. Het landbouwbedrijf regelt onder andere het ploegen van de gronden en het aanvoeren van drijfmest. Wanneer het land klaar ligt en de tijd is aangebroken, neemt het bedrijf eventueel het zaaien van u over.

Oogsten

Oogsten van teelt vanuit Oud-Turnhout doet JVH het hele jaar door. Hierdoor is de firma de geschikte landbouwer om de meest diverse teelten professioneel te oogsten. Maaien van de teelt of moet de teelt gehakseld worden? Het is allemaal mogelijk wanneer u samenwerkt met JVH. U zal zeker tevreden kunnen zijn over de oogst.

Vervoeren

Bevinden uw akkers zich verder van uw bedrijf? Geen probleem voor JVH, met de tussenkomst van de Kempense firma wordt uw oogst netjes van de landbouwgronden naar uw boerderij of opslagplaats gebracht. JVH staat namelijk sterk in landbouwvervoer. Naast het verplaatsen van teelten is het uw vaste partner voor veetransport in Vlaanderen.

Contact

Hou uw akkers vruchtbaar en doe een beroep op professionele oogsten door JVH snel in te schakelen van het ploegen over het zaaien tot de teelt oogsten.